Om oss

Vi arbetar dagligen för att skapa mervärden för våra kunder, från hav och sjö till tallrik. Hög kundservice och fullt engagemang i inköp, produktion, packning och leverans gör att vi alltid kan skapa de rätta förutsättningarna för våra partners. 

Vår historia

Allt började 1988, då under flaggen Hjälmarfisk, eftersom vi främst jobbade med fisk från Hjälmaren och övriga svenska sjöar. 

I början av 2000-talet utökades sortimentet, först med odlad lax och senare förvärvades även Magnussons Fisk för att ytterligare bredda vårt sortiment och öka verksamhetens kompetens och produktionsförmåga.

Alla steg i vår utveckling har tagits varsamt för att behålla den närhet och engagemang gentemot kunder, leverantörer och medarbetare som vi ser som avgörande för att vara en kompetent partner.

Hög kapacitet för snabba leveranser

Idag är vi ett 40-tal medarbetare som arbetar inom Magnussons Fisk, My Sushi och Hjälmarfisk.

Kombinationen av egna leveransbilar, täta samarbeten med externa transportbolag och anläggningar i både Göteborg och Stockholm säkerställer en snabb och smidig logistiklösning på både frysta och färska produkter i hela landet. 

Våra anläggningar

Med huvudkontor och två produktionsanläggningar i Göteborgs Fiskhamn har vi nära till auktionerna i Göteborg och Smögen såväl som importerad fisk från Europa. Vi utför kokning av skaldjur, handfilétering av alla sorters fisk och kundpackning nästan alla dygnets timmar. 

I Bergsjödalen, 20 minuter från fiskhamnen, finns vår industriella produktion av laxfilé och infrysningsanläggning. Med toppmoderna maskiner kan vi producera produkter av högsta kvalitet i stor skala till både färsk- och frysmarknaden.

I södra Stockholm har vi kyl, fryslager och transportbilar som snabbt
kan nå våra partners i Stockholm – Mälardalen. 

Våra andra varumärken

MySushi

My Sushi är sushiavdelningen inom Magnussons Fisk, med all expertis samlad…

Hjälmarfisk

Hjälmarfisk är sedan starten 1988 en institution inom svenskt insjöfiske…