Vårt sortiment

Med inköp i Sverige, Europa och stora delar av övriga världen når vi alltid råvaran där den är som bäst med hänsyn till kvalitet och pris. Utöver fisk och skaldjur i alla dess former har vi ett stort utbud av inlagd sill, lakeprodukter, rökta produkter, såser och mycket annat.

Havsfisk och insjöfisk, vild och odlad från när och fjärran. Vi på Magnussons Fisk har vid alla tider ett brett sortiment av vad havet och sjöarna erbjuder.

Räkor, havskräftor, signalkräftor, hummer och krabba. Med vår placering vid fiskauktionen i Göteborg har vi alltid nära till nyfångade skaldjur av högsta kvalitet.

Vi är särskilt stolta över våra förädlingsprocesser. Kokning av skaldjur, handskurna filéer av all typ av fisk och maskinell filétering av lax. 

Vi utför allt med största noggrannhet, med fokus på kvalitet och maximalt tillvaratagande av råvaran både för priset och miljöns skull. 

MySushi

My Sushi är sushiavdelningen inom Magnussons Fisk med all expertis samlad. Vi möter den växande efterfrågan i Sverige på högklassiga sushiprodukter. Högsta kvalitet och service är våra ledord.